Åpningstider

Tirsdag-lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag-mandag 16:00 - 23:00

(kjøkken stenger 22)

"Hvem skulle trodd ... at det midt i Oslo finnes en rolig oase hvor man kan slappe av og spise god, fornuftig mat til passende pris?"
Stian H, Norway."
"Endelig et sted som er mer enn nok, og heller ikke prøver å være mer enn de er!
Stian H, Norway"
"Vi kommer garantert tilbake og anbefaler denne perlen videre til alle og enhver!
LisbethKK, Norway"

  • Hjem
  • Meny
  • Booking
  • Bildegalleri
  • Om oss
  • Kontakt

Forretter / Småretter

Hele dagen

Sild

Røkt laks, to typer sild. Serveres med rugbrød

265,-

Elg carpaccio

Tynne skiver av elg entrecote, serveres med salatblader, tyttebær og Holtefjell Xo

225,-

Kremet blomkålsuppe

Toppet med urtekrutonger og chiliolje

165,-

Ostetallerken

Dovre Camenbert, Selbu Blå og Eiker Holtefjell. Serveres med hjemmelaget syltetøy, nøtter og flatbrød

245,-

Røkt hval

Med syltede beter og pepperrotmajones

225,-

Salat

Med olivenolje og balsamico

125,-

Blini

Med røkt laks og løyrom. Serveres med rømme, sjalottløk og urter

195,-

Husets marinerte oliven

85,-

Aperitiff

Et godt måltid starter med noe godt i glasset!

Elias signaturdrink 185,-

Blueberry Vodka smash 185,-

Tyttebær Gin Tonic 185,-

Lunsj

Fiskegrateng

225,-

Reinsdyrpai

295,-

Sjømat Bisque

345,-

Laksen og Egget

225,-

Risotto

265,-

Blomkålsuppe

205,-

Kyllinglår-Confit

265,-

Bakt Camembert

320,-

Roastbeef Sandwich

235,-

Middag

- Serveres fra klokken 15.00 -

Ovnsbakt Laks

Ovnsbakt laks, med bakte rotgrønnsaker, grillet brokkolini, småpoteter og sandefjordsmør. Toppet syltet fenikkel

385,-

Oksekjakeconfit

Serveres med potetmos, grillede grønnsaker og en kremet soppsaus.

365,-

Bakt Brosme

Serveres med små poteter, grillede grønne grønnsaker, toppet med brunet smør og sjalottløk

375,-

Finnbiff

Reinsdyrskav, løk og gulrot og bacon med fløte og brunostsaus. Serveres med hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær

395,-

Sjømat Bisque

Kremet suppe laget på hummerkraft med laks, kveite, sei, blåskjell, reker og krabbekjøtt

345,-

Risotto

Kremet med parmesan. Toppet med aspargtopper og urter.

295,-

Bakt Camembert

Bakt Dovre camembert med grillede grønnsaker, nøtter, honning og urter. Egnet til å dele som forrett

320,-

Blomkålsuppe

Toppet med urtekrutonger og chiliolje

245,-

Dessert

Tjukkmjølkpannacotta med multer

serveres med multesaus og hasselnøttkrokan

185,-

Sjokoladefondant

Med bringebærsorbet, skogsbærcoulis og marensgflak

215,-

Bringebærsorbet

Bringebærsorbet fra Kulinaris, med marengsflak

115,-

Alkoholfritt

Eira sparkling 0,4

65,-

Eira mineralvann 0,7

105,-

Eplemost (gl/fl)

65,-/185,-

Tøyen cola sukkerfri

70,-

Perlende tyttebær

75,-

Utopiabrus Blåbær

65,-

Sprudle eple og bringebær

75,-

Solo

65,-

Oskar Sylte sitronbrus

65,-

Tundra ingefærøl

65,-

Clausthaler

75,-

Himla Humla

85,-

Sort kaffe

(økologisk)

38,-

Cappuccino

(økologisk)

43,-

Latte (enkel)

(økologisk)

45,-

Espresso

(økologisk)

35,-

Ekstra shot espresso (dobbel)

+7,-

Kakao

(med krem + 5,-)

43,-

Te

(utvalgte teer fra Le Palais des Thes)

39,-

Sjælevarmer

(økologisk bærdrikk fra Søbogaard)

55,-

Åpningstider

Tirsdag - lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag - mandag 16:00 - 23:00 (kjøkken stenger 22)

Kontaktinformasjon

Elias mat & sånt

Kristian Augusts gate 14
0164 Oslo, Norge
Tlf. +47 22 20 22 21
Epost: booking@cafeelias.no

Bordreservasjon

Bestill bord nå!

© 2025 Elias mat & sånt. Logg inn.
Webdesign og utvikling: Dos Puntos Design.